vad tycker ni?

Vad tycker ni om tjocka människor?

Jag personligen tycker nästan att dom får skylla sig själv åt att dom är överviktiga, det är bara dom själv som dom har att skylla för att dom är tjocka! Har man lätt att gå upp i vikt ska man väll inte äta sådant som gör att man går upp i vikt mer? Eller okej om man tränade regelbundet på gym och var ganska normal i kroppsformen. Det är ingen som bett er äta allt ni äter eller att ni inte motionerna för att eran kropp inte orkar bära er, och det är jälvigt synd du fick en kropp som du ska leva med i jävligt många år och då bör du sköta om den så att både du själv och din kropp mår bra. Och att föräldrarna inte gör något åt det när ni är i åldern där ni inte kunde bestämma vad ni ville äta eller kunde äta. 
Börja träna och sluta ät massor som man går upp av om man har lätt för att gå upp!!

T.ex idag som i simhallen i Valsta, en kvinna som var jävligt stor av sig satt jag och några andra och stirra på och en del kommentarer ramla väll ut ur våra munnar när vi såg henne. Men alltså hon simmade lika segt som en snigel och när hon andades med sin mun såg hon ut som en fisk när munnen öppnades och stängdes hela tiden(förlåt men det såg roligt ut). För att hålla huvudet ovanför ytan så fick han anstränga sig såg det verkligen ut som, det var som om det var en flodhäst i poolen, synd men så var det.

Jag tycker inte heller att man ska vara anorexia smal så alla ben man har i kroppen sticker ut och synd, det tycker jag verkligen inte. Men att man klarar av en vanlig vardag med jobb/skola och ta sig ut på vanliga ärenden eller t.ex bara att gå till ICA som bara ligger runt hörnet. Duscha eller klä på sig själv,det finns ju vissa fall som inte ens kan göra något pga av deras extrema fetma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0