God natt

God natt alla slut på det roliga för nu är jag trött. Antonija ska tvätta bort sminket och sen in till rummet igen för att sova. Me and baby ska också sova alldeles strax, har märkt att baby verkligen är trött, vi hade våran 'fight' för en stund sen så det förvånar mig inte att han är Mr.trötter nu! Jag är så stark så.. men som sagt tillbaka till natti natti!


God natt sweeti's! Nu ska jag och bebi sova & god natt nona i rummet brevid väcker dig imorgon! Puss


PUSS PUSS PUSS!!


idiot.

Du är en av dom största idioterna jag känner, seriöst visa respekt? Klaga inte på mig när det inte finns något att klaga på, tro inte att du är bättre än mig - för tro mig JAG är bättre än dig - har alltid varit - & kommer alltid att vara, det vet jag & det vet du själv bara att du inte vågar inse det! & snälla sluta komma mer dina fula ursäkter. Jag är less på dig och dina ursäkter.


fina?



Fina bröst va?

-

Jag är trött på dig din äckliga fula fitta

Du har ingen skam

Du tänker bara på dig själv, absolut ingen annan än dig själv

DU visar ingen respekt för andra

Du vill ha det bästa för dig själv

Du har ingen hänsyn

DU är slöseri med min tid..


god kväll

God kväll allihopa.

Sanne gick runt halv 7 hon skulle till hemköp för att köpa kyckligsoppa, gott! Sedan så kom Antonija runt halv 8 och sedan dess har vi bara tagit det lungt suttit på balkongen och pratat & gått ut med Tyson på 2 rundor så han kan kissa och bajsa! Jag visade henne även alla tattueringar som hector lagt upp på sin facebook som han gjort, eftersom hon är sugen på att göra en hos honom. Både hon och jag ska dit någon dag framöver och göra våra tatto's, på samma ställe men vi har olika texter - kommer bli sjukt fint! Nu har nona gått in i Robins rum för att sova där inne, han är ju inte hemma så då tar hon hans rum istället :). Vi sitter och pratar på msn nu haha, hon är i rummet brevid med mina katter, milad & amir, tunga namn eller hur? höhö.


090929

God kväll! :D

Idag gick allting bra, men det är tyvärr inte avslutat än så det kommer bli en ny R*******g på fredag 2okt i Uppsala kl 11.00, men vi ska vara där 9.00 alltså 2 timmar tidigare, men idag var det 3 timmar tidigare. R*********n kommer att vara i 6-7 timmar så det kommer bli en lång dag IGEN.

Men sånt är livet ibland faktiskt. Var förbi mamma på vägen hem och hämtade mina skolfoton som hade kommit!! skit glad, sååå jälva snygg jag var!! haha, lägger upp bild på det sen :) woho. Sanne mötte vi upp för hon skulle visa sin tungpiercing som hon gjort idag, stackars hon kunde knappt prata haha!
Om ca 1 timme kommer min fina Antonija som ska sova över här, hon tar brors rum för att han sover hemma hos mamma, så JÄLVA skönt att bli av mer snorungen, Robin = huvudvärk! men jag älskar honom endå!:)

Puss!


Gammal bild när jag gick i 9an :)

090928

God dag :)

Idag har det varit en skön dag i skolan, inte så mycket att göra bara att det finns jobbiga lärare som heter Mattias som typ jagar runt en i hela skolan för att han ska hitta oss, för att stå och babbla om massa skit. Vi tar ansvar men vi orkade inte göra något på din fula lektion, förstår du inte det? Tyson har lekt i hundgården hela dagen ca 4 timmar, han är så stark att han slet ner däcket som finns för hundarna haha fyfan, oacceptabelt.
Slutade även tidigt idag så det var skönt slutade ungeför ca halv 1, vi tog en cigg med Sanja innan vi gick och hon cyklade iväg, sedan tog vi bussen till stationen för att ta tåget hem till muppsala. På vägen hem till Salabacke gick vi förbi "Gunnar's hund och katt " provade sele och hundjacka till Tyson. Det börjar bli så jävla kallt så han får ju inte frysa:). Tttade även vidare lite där inne, hittade bästa grejen! en hund soffa i skinn, den planeras för att köpa till honom så han slipper smyga sig upp i våran säng:). Den ser ut som en riktig soffa som man själv har i vardagsrummet, bara att denna är mindre och är för hundar men ser exakt likadan ut som vi mänskliga har. Det fanns även en 'divan soffa' sjukt fin, den gick på 3999kr 2-sitsig är den haha. Men vi ska nog ta den som är lite mindre för 1995kr, men vi får se hur vi gör ska titta hur mycket plats det finns i rummet sen får vi gå dit och beställa eftersom det är en beställningsvara.

Aria kom nästan direkt när vi kom hem, hon är fortfarande kvar och vi chillar här!:) Tack för att du finns vännen.

Uppdaterar senare sweetheart's!



090927

God kväll :)

Har en nyhet till er alla!
JAG SKA  BLI FASTER NÄSTA ÅR! Min bror och hans tjej väntar barn:) hihi grattis!


God eftermiddag 090927

God eftermiddag som sagt!

Jag och älskling vaknade runt kl 13.00 gick upp efter en stund för att gå ut med Tyson och även köpa cigaretter. Idag har vi rökt 1,5 cigarett var :) duktiga vi. Efter att vi vart ute så lagade bebis mat som vanligt hihi, låg i sängen och åt upp allt + en vanilj munk höhö. 

Tittade på en dokumentär på kanal 3 " Mitt barn dör om jag pussar honom " hennes son hade någon slags sjukdom att hans kropp inte vet hur han ska hanterna sitt imunförsvar, stackars mamma som aldrig kunnat pussa sin son eller hålla honom utan att behöva tvätta sig med massa medel. Men han fick en bemärgstransparation från någon annan människa, så nu är han frisk och mamman kan behandla honom som vilket bebis som helst! :)


!

1. Jag är lost utan bebis

2. Jag blir rädd när jag tittat på efterlyst, vågar inte gå ur sängen - tror att det finns en mördare under den 

3. Jag kommer flytta till Turkiet

4. Jag somnar inte utan massgae 

5. Jag tycker att du är falsk

6. Jag badar varje dag

7. Jag gjorde aldrig mina läxor i 9an, hade en medhjälpare till det

8. Jag dör utan telefonen

9. Jag spottar på sånna dom dig.

10. Jag kan inte somna om det är små ljud som stör mig, t.ex grannarna stör dom mig går jag och ber dom hålla käften med det dom gör, eller ringer störningsjouren så dom skickar dit väktare till deras dörr, haha ond? jag vet!


090926

God kväll :)

Duscha precis och nu sitter jag är vid datorn igen, min bebis ligger i sängen och spelar något spel på telefonen och " tittar " på dödligt vapen 4, jag vet att han inte tittar som han sa att han skulle göra han ligger bara och spelar det där jälva spelet, snart kastar jag hans telefon i väggen! :) Han ligger i sängen och ler för sig själv haha.. accetpter inte.

Är glad över att jag och Mahana fått tillbaka kontakten igen det var ett tag där vi pratade bara någon gång i sms, men det var verkligen sällan! skojar inte, tråkigt att det bara blev så utan anledning. Men idag blev det ändringar på det, vi pratade en stund på msn och sedan skulle vi båda ut och röka så det blev "sällskap" i telefonen, som gamla tider! Saknar verkligen dom, vi träffades nästan hela tiden! Bästa var husby veckan och det är fan mer är 2 år sen det tiderna går verkligen snabbt då hade jag börjat 1an efter ett tag och nu går jag i 3an sista året! Jaja. Iallafall så ska jag & Mahana & min bebis & hennes kille träffas någon dag under veckan ska bli jätte roligt! och så ska Tyson såklart med så Mahana får träffa honom!:) hehe.


Närbild på min fula katt Milad haha.

?



En av mina tattueringar som aldrig visades för att jag inte hittade någon bild i datorn, men tog denna från mobiltelefonen idag när jag rensade den.
- Är mycket nöjd över denna, den behövs dock fyllas i en aning.


..

Seriöst - snälla jag ber dig verkligen gå och häng dig någonstans?
Jag är så trött på att höra bortförklaringar hela fuck'in tiden.
Jag orkar inte vara någon passupp för dig.
Jag orkar inte höra på det du säger eftersom allt är endå bara en lögn.

Du förtjänar inte det du fick.

studenten

Glömde säga att igår beställde jag allt till studenten i skolan eftersom det var sista dagen för det så gjorde jag klart det, beställde aldrig i torsdags som var första dagen för det. Det är långt kvar till studenten känns det som men det kommer nog gå snabbt, men det känns förtfarande för tidigt att ha beställt detta ;P

Jag beställde:

* Brilliant mössan + alla dekorationer och texter på den.
* Visselpipa
* Tuta
* Mjukis byxor med studenttext.
* Lång tjock tröja med student text
* Over size linne med student text
* Hotpants med mitt namn och student text
* Champange kristallglas med mitt namn på

* En slutsumma på 2034 kr som skickas till mamma och pappa.




17.51

Nu har jag rensat hela min telefon på ALLA bilder som fanns och har lagt upp nya endast dom från semestern. Hade tänkt rensa telefonen för länge sen men det blev aldrig av, för att jag är lat. Har precis skickat in svenska B uppgiften till min lärare nu också som jag egentligen tänkte skicka in i början av veckan, men jag glömde som vanligt, ska börja med hem - provet jag fick av henne, men det orkar jag inte göra nu, det ska jag göra imorgon.


090926


Tjockisen Adidas

Assesina & Adidas i mitt knä

Assesina och Adidas i mitt knä igen

Söta Assesina i källparken


Visst vill man bara äta upp dom?


090926







Mina bästa.

090926

God morgon på er alla :)

Jag orkade verkligen inte blogga igår, när jag kom hem var jag helt slut och orkade ingeting förutom att titta på tv och beställa hem Mc donalds. Lite senare kom Antonija förbi en stund och tog en cigg med mig! satt och prata och rökte, sen skulle hon vidare till en vän. Har saknat nona massor -.- !
I skolan skulle jag titta min frånvaro, har massa timmar som inte stämmer hann inte kolla allt men lite såg jag, ska kolla allt på måndag och skriva av det och ge det till Eva så hon tar bort min frånvaro för det som inte stämmer! accepterar inte lärarnas beteende, oacceptabelt.

Somnade igår kväll kl 20.00 vaknade upp runt 22.00 och gå ut med älskling och Tyson sen gick vi hem igen och la oss i sängen. Efter det somnade jag om igen och vaknade nyss, köpte precis cigg och kära liljehallen (iraniehallen) som jag kallar den! :) , väntar nu på lunch är hungrig som fan! Men jag har ont i magen för jag vaknade upp med att jag fått mens, mindre bra jag hatar mens!

hörs senare! :)

090924

Jag accepterar inte att jag har 23% i ogiltig frånvaro i skolan sen den 19/8, det stämmer inte. Har varit sjuk -.- jag har skolkat någon timme, men inte så mycket. Och jag var inte hemma dom 3 första skoldagarna var utomlands, tror faktiskt att någon glömt skriva det i dexter. Jag fixar min frånvaro imorgon, palla CSN igen haha. Oacceptabelt beteende av skolan tycker jag, och jag vet att somliga lärare kryssat i " skolk " tack -.-!

Oacceptabelt - men imorgon är det acceptabelt!

Nu ska jag gå och bajsa sen ska jag duscha hihi puss



oacceptabelt = krig igen!! mohahah..


bara så duvet..

Jag lämnar dig inte ifred förren jag fått det jag vill ha.

Jag lämnar dig inte ifred förren jag fått det jag vill ha.

Jag lämnar dig inte ifred förren jag fått det jag vill ha.

Jag lämnar dig inte ifred förren jag fått det jag vill ha.

Jag lämnar dig inte ifred förren jag fått det jag vill ha.

Jag lämnar dig inte ifred förren jag fått det jag vill ha.

det lovar jag.


kl 21.49

Jag sitter vid datorn och bloggar och massa annat! älskling ligger i sängen och tittar på filmen " Klick " på kanal 6, orkar inte titta kanske gör det snart,får se! Tyson ligger under skrivbordet och pruttar.. fy fan jag får ont i bröstkorgen och magen av hans äckliga pruttar - hund pruttar är inte acceptabla!

Tror att jag ska ta ett bad, jag fryser och min kropp är iskall - ska fråga om älskling vill med(?)

Återigen läs http://sannhistoriaa.blogg.se - det går inte att sluta läsa hennes otroliga blogg är verkligen helt fast!


Jag förra året i Kreta - acceptabel bild? hihi


090924

God kväll! :)

Idag var jag i skolan första gången sen jag blev sjuk, sjukt onödig dag! verkligen. Slutade iallafall tidigt kvart i 11, det var really good. Sedan gick vi ner till banken för att öppna ett konto hos Swedbank till vårat UF, men man var tvungen att boka tid för det, så vi får se när vi ska få en tid för att gå dit igen. Swedbank i Märsta suger! Sjukt dålig service, väldigt sega! det var samma kö nummer i ca 20 minuter hos båda av personalen som stog i disken för att hjälpa kunderna, ni jobbar verkligen smidigt - not.

Jag kunde knappt sova ikväll vaknade 03.30 pga av min infektion i tanden somnade om igen 05.15 och vaknade sedan upp tjugo över 7. Då gick jag upp för att ringa tandläkaren igen och sedan efter det gick vi till miss Aria för att lämna Tyson!:)

Imorn kommer Sanne att ta Tyson, leka i hundgården i Sävja! woho.


Grattis till http://stinalee.se som fick en dotter! :)

090923

God eftermiddag!

Har varit hos advokaten idag sedan träffade vi sanne på stan, eller ja vi mötte henne i hennes skola! :D Var även hos tandläkaren akut för jag hade fått så ont i min tand! (visdomstanden) som börjat växa. Jag kunde knappt sova inatt för att det gjorde så JÄLVA ont, sedan visade det sig att jag fått en infektion och att det är vanligt när dom precis börjat växa fram. Hon penslade på en bedövning sedan så började hon skrapa och spruta in koksaltlösning och jag fick ännu mer ont efter att hon rengjort första gången så jag fick ta en BEDÖVNINGS SPRUTA! jag dog, jag grät!! har aldrig fått någon bedövnings spruta eller någon slags spruta hos tandläkaren förut. Men jag bet ihop och tog smällen haha, sedan rengjorde hon 2 gånger till i käften på mig och sen var det klart! Är svullen och öm, inte roligt! Ska även borsta tänderna med någon speciell tandkräm i 1vecka för att det ska bli bra igen. Är även svullen i halsen pga av infektionen i tanden -.- !

Men nu ska jag läsa svenska boken - det är inte acceptabelt!!

Puss


090922

Titta på systrar i jeans på kanal 5! :)

Sanne min ängel, tack!

090922 kl 21.39

Sorry för dålig uppdatering guys!

Har varit med Miss Eyria nästan hela dagen! alltid lika trevligt. Denna vecka och nästa vecka så kommer det hända grejer det kan jag lova! Aftonbladet ringde även för 1 timme sen, haha. Vi får väll säkert fler ringningar av de andra nyhetsankarna. Men aftonbladet får sin pratstund imorgon vid lunch tid, var inte helt säkra på om vi fick dela med oss mer information med dom höhö. Spännande va? haha.

Älskling lagade god mat kycklingfile med potatis och sås muuums! Har inte så mycket mer att säga idag är trött så ska nog lägga mig snart.

Återigen läs denna tjejs blogg ( jennifer ) heter hon - http://sannhistoriaa.blogg.se

Puss alla!

Ja Selvi, visst är jag rolig! :) haha puss på dig.

090922

God kväll ;)

Läser fortfarande denna tjejs blogg sannhistoriaa.blogg.se

underbar blogg läs den!


.

Det blir en trevlig överaskning den må ta några dagar men det är nog inga problems! ;)


23.41

Klar med uppgiften ska skicka in den imorgon, woho. Ska ta min sista ciggarett strax min 3e för idag. Vad duktig jag är som snart kommer att vara rökfri!!

Snart är det onsdag och då sitter vi i rättssalen hela dagen, ska bli roligt längtar faktiskt till dess.

Slut för bloggandet idag, God natt suckers och sov gott!



                                 så söt!

23.08

God kväll!

Kom precis in från kvälls rundan med Tyson fy fan vad kallt det börjar bli ute! Tittade på Svenska Hollywood fruar så roligt program verkligen haha. Snälla Anna Anka gå och kör upp något och stäng din fula mun? du gör endå ingen nytta i programmet genom och skryta om alla pengar " DU " har, utan din man hade du inte varit någon. Maria är roligast av allihopa haha galet knäppt. Anna-Nicole och rolig hon med, men inte lika rolig som Maria!:)

Det finns många vänner runt omkring dig, många av dom är falska eller jag ska inte kalla som falska med väldigt oärliga;

- dom behandlar dig väl
- dom är snälla mot dig
- dom visar inte att dom vill dig något ont
- dom kollar alltid läget med dig

- Men i slutet är dom bara horer som aldrig kommer att ställa upp.

Detta insåg jag faktiskt alldeles nyss.


18.04

Finns inga andra ord än dessa som passar in på dig ;


 FALSK - ÄCKLIG - LÖGNARE - SMUTSIG

Inga namn nämna, men känn dig träffad.
Jag spottar på sånna som dig.


090921 17.31

Kom precis hem från Willys var och handlade lite med älskling och bror. 

När vi kommer till dörren och ska låsa upp sitter det en lapp på dörren;
" Hej din hund skäller du får göra något åt saken / grannen "


Sug kuk fan! HAN SKÄLLER FÖR ATT HAN ÄR VALP OCH ÄR INTE VAN VID ATT VARA ENSAM HEMMA FATTAR DU VÄLL!! JÄLVA IDIOT, SKRIV DITT NAMN PÅ LAPPEN SÅ JAG KAN KOMMA OCH KNACKA PÅ DIN DÖRR OCH BANKA IN DITT HUVUD I DIN DÖRR!! JAG VET ATT DET ÄR NI PRECIS BREDVID OSS, kan du inte bara erkänna att det var din fru som skrev lappen? jälva fegis ska köra upp lappen i ditt arsle nästa gång vi möts i trappen. SERIÖST ÄR DET SVÅRT ATT BARA STÅ FÖR LAPPEN SOM DU OCH DIN FRU SKREV? jävligt feg är du, du hade ju för fan inget att säga nu precis! VÄNTA BARA.. JAG SKA OCKSÅ SÄTTA EN LAPP PÅ DIN FULA DÖRR..

 NU E DET KRIG " GRANNEN " FULA JÄLVA BLEKA GRIS



  

090921

God dag!

Hann aldrig uppdatera något igår, idag så var jag och hämtade ut mitt tågkort eftersom det hade blivit krångel med min adress så att jag fick aldrig hem det i brevlådan som jag egentligen skulle fått! Dags att börja skriva mammas adress på allt antar jag(?) Igår började jag med svenska arbetet som jag tänkte skicka in imorgon eller senare ikväll, men får se är inte klar med den helt + att jag fattar knappt vad jag ska göra!

Idag är vi även lediga från skolan så sjukt skönt, lediga även imorgon med. Har knappt varit i skolan heller eftersom att jag blev sjuk och är fortfarande sjuk. Men har blivit bättre nu är det bara halsen som krånglar och nästäppan som aldrig släppen, så jag är fortfarande igång med min nässpray.

Läste precis en blogg som Miss aria berättade om, det är en sannhistoria och berör en verkligen. Den är verkligen värd att läsa jag skulle kunna sitta och läsa sen om och om igen! väntar bara på att tjejen ( jennifer ) som skriver bloggen ska uppdatera! http://sannhistoriaa.blogg.se/ läs den! ni kommer verkligen inte ångra er, jag LOVAR det.
Men jag skriver mer senare ska ut med Tyson nu! PUSS

090920

God morgon! :)

Tror att vi flyttar nästa söndag eftersom att det kom upp lite saker, så vi är tvugna att vänta. Igår så var vi bara hemma och tog det lungt som vi har gjort hela tiden eftersom jag fortfarande är själv, älsklingen har blivit ännu sjukare, tvingar i honom massa C vitaminer.

skriver mer senare, ska göra ett arbete nu. PUSS!



15.06

"Jag råkade bara hitta henne"



Mordmisstänkte Mats Alm, 34, gick omkring planlöst i skogen - och hittade sin försvunna sambo.
Det påstår han i ett första förhör med polisen.
- Jag råkade bara hitta henne, säger Mats Alm enligt Falu-Kuriren.



Vad arg jag blir, han sitter i efterlyst och gråter blod för att sin flickvän är försvunnen. Sedan försvinner han när han ska in på förhör, och hittas vid hans döde flickväns kropp, med brännskador! försökte du bränna upp henne?

Megan fox.


Seriöst, vart någonstans är hon fin? många operationer som gjorts här!


090919

HELLOW!

Igår hände det inte så mycket var hemma och tog det lungt, aria kom förbi en stund. Jag är fortfarande sjuk när fan ska jag bli frisk? har varit sjuk nu i mer än 1 vecka mina ögon har börjat rinna nu, och det är fan de värsta som finns när ögonen börjar rinna. Älskling har blivit mer sjuk, han var nästan frisk men blev värre igår. Stackars förlåt för att jag smitta dig! Lillebror har även blivit förskyld igen, vad är det som händer liksom? Jag har typ tappat rösten!! mindre bra, den behöver man liksom.

- Du är så äcklig, jag trodde aldrig att du var en sån person. Jag är sjukt chockad över att man kan bete sig sådär. Alltså har du ingen heder i din kropp? inte ens lite respekt? det du gjort/gör är helt OACCEPTABELT! Jag blir så jälva arg, att du ens orkar jälva idiot.

- Och ni 2, fyfan vad ni är äckliga båda 2! Jag hoppas ni båda får så jävla mycket skit, och mer problem än vad ni redan har, för det verkar inte så så ljust ut för någon av er, speciellt en av er. Ingen av er har någon självrespekt det märks annars hade ni aldrig gjort sådär som ni gjort och gör fortfarande. Att ni ens fortsätter att göra det nu gör, som ni gjort under en lånd tid äcklar MIG. Inte för att jag har något med saken att göra så blir jag endå så jälva irriterad för dom som behöver veta detta kommer få veta detta igen, och då är det inte så roligt för någon av er, det vet ni båda.


090918 - 21.32

God kväll!

Jag gick iallafall ut med Tyson när jag sa att jag skulle göra det, fick inte gå ut själv eftersom älskling vaknade och skulle följa med mig. Efter att vi kommit tillbaka från den lilla rundan Tyson fick så satt jag och väntade på att kissie skulle komma fram i Tv rutan, blev irriterad för att det blev 20 minuter senare för att man skulle få titta på interjuven jag var ju skit trött. Men som sagt tittade tills klockan blev halv 9, älskling gjorde några mackor till mig som jag åt upp när jag tittade vidare. Tillslut orkade jag inte ha ögona öppna så jag bestämde mig för att somna om igen. Vaknade sedan igen 10.30 och då skickade jag iväg min fina älskling för att köpa min efter längtade NÄSSPRAY! åh, så underbart kunde andas igen hehe.

Visste ni att om man använder Nässrpay med menthol i mer än 15 dagar så kan man förlora sitt luktsinne! Den är så stark så att den förstör något i näsan, kul om man inte vet det - då har man ingen luktsinne kvar.. haha. Ska bara använda den i några dagar, ska köpa tabletter som man sväljer som fungerar exakt som sprayen. Eftersom jag blir alltid beroende av nässpray och kan inte sluta med det efter för min näsa kan inte vara utan den då. Vilket gör att av nästäppa tabletterna blir man inte beroende, men när man äter dom så får man inte använda nässprayen. Bra att tänka på om man inte visste det!

Allstå personligen har jag ingenting emot Kissie, hennes blogg kissies.se är rolig och hon vill bara göra folk irriterande och då fortsätter man att läsa den. Hennes blogg är väldigt underhållande tycker jag. Hon verkar inte  direkt vara den som hon framstår i bloggen, hon är säkert en jätte trevlig tjej om man lär känna henne, haha.

Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen bredvid baby istället, skriver mer sen!



Älsking&jag kör jetski i alanya - även lillebror som åker förbi oss på bilden!


Lillebror kör in mot land.


På denna bild kör älsklingen in i denna killes huvud som jobbar med Jetskin.
Vi förstod inte att det fanns en "stopp knapp " någon blev inte så glad när han fick jetskin i huvudet.. haha.


090918 - 06.22

God morgon? ja vad ska man säga? jag sover fortfarande inte. Sitter fortfarande uppe vid datorn och ugglar. Försökte fixa om bloggen, men det blev mindre lyckat haha, för be någon duktig vän att hon ska hjälpa mig, t.ex Sanne eller Pernilla! Funderar på att titta på " vakna med the vocie " Kissie är även med där haha, rolig människa. Kanske går ut med Tyson snart(?) jag vet att han endå kommer att vakna om en stund för att han vill ut och bajsa eller kissa, och han slutar inte pipa tills älskling går ut med honom. Men idag ska jag vara snäll och låta honom sova genom att själv gå ut med lilla Tyson, kommer även skita ner mig när jag går ut - är halvt mörkrädd.


En liten Tyson i sina unga dagar! Här var han 2-3 månader gammal och kunde inte ta sig upp själv! :)
Nu är han snart 7 månader gammal, och är redan bra stor. Vänta tills musklerna kommer. Haha.

Nu ska jag ut med Tysona ska bara väcka honom först! Puss sötisar!

090918

                    
Första bilden på oss, kommer inte exakt ihåg med den var antingen i slutet av dec 08 eller början av januari 09.

Rökningen.

Onsdags kväll förra veckan den 9/9 -09 - rökte jag min sista ciggarett, tills fredag kväll då rökte jag 1,5 cigg. Det är faktiskt ingenting på dagar eftersom jag röker oftast mer än 1 paket om dagen, mindre bra kan jag nog säga. Men det som hjälpte mig på traven var att jag blev sjuk, fick så jävla ont i halsen och det påverkar att det blir värre om jag röker när jag blir så pass sjuk som jag är nu. Dagarna efter tills nu har jag rökt på cigaretter om dagen, och det känns jävligt bra. Jag har velat sluta ett bra tag, men det känndes så svårt att sluta eftersom jag fortfarande går i skolan och alla mina vänner röker, så hade egentligen tänkt att sluta nästa år när jag tagit studenten. Men jag slutar nu istället, bättre för mig & min hälsa. Har även fått min älskling att SLUTA röka. Vi kom överens i Turkiet att vi skulle sluta röka när vi kom hem efter att vi rökt upp dom 4 ciggarett limpor vi hade, vi hade även gett ett löfte till Tommy att vi ska sluta, och vara rökfria tills vi kommer ner nästa år, det tog vi också hänsyn till. Det känns jätte skönt att vi snart slutat, visst suget finns där men vi är tvungna att stå emot rökningen gör ju inte att vi mår bättre direkt - utan det drabbar oss själva och förstör våran kropp.

Jag är så sjukt jälva stolt över mig själv att jag gör detta & är även så stolt över min älskling att han gjort precis som mig hihi. jag älskar ju dig!


kan inte sova.

Jag somnade kl 21.00 ikväll, mådde inte bra - mådde så illa och var bara så trött eftersom jag mådde inte så bra med influensan. Säg mig, när fan ska jag bli frisk från detta?! Menmen, vaknade för 30 minuter sen hostar och min hals är jätte slemmig. Så jag bestämde mig för att inte sova kanske jag sover sen om ett tag men inte just nu för det går inte, kramp i magen för att jag hostar - det är INTE okej. Tyson ligger under mig och sover & snarkar gör han också, då puttar man till honom så att han håller käften. Han snarkar extremt mycket, och då skojar jag inte!! Älskling ligger vid sidan om mig och sover, Han vet inte att jag är vaken, och det är ju bra för att annars skulle han sitta uppe för att jag vill sitta uppe. Nu vaknade älskling -.- , undrade vaför jag inte sover(?) men konstigt nog somnade han om igen.. hoppas han inte vaknar igen hihi.

Jag är så täppt i näsan hela tiden, men inte just nu! min nässpry tog precis slut, INTE BRA för då kan jag inte andas och då kommer jag att ligga vaken hela natten & klaga. Kommer även stoppa upp papper i näsan, ni vet sådär om man blöder näsblod. Jag tror att det lindrar nästäppan, men det gör det ju faktiskt. Om man haft papperet i 1 timma uppstoppat i näsan HEHE. Men Apoteket öppnar faktiskt om 5 timmar och 30 minuter, hur ska jag klara mig tills dess? Kommer nog sätta på alarm på mobiltelefonen för att skicka iväg älskling till mitt kära Apotek för att köpa nässpray till mig! Men det får bli nässpray med MENTHOL, fast jag inte gillar det. Jag blir alltid beroende av nässpray när jag använder vanlig. Men jag blev inte beroende av nässpray med MENTHOL, tror jag? Åh, hade jag varit i Turkiet så hade faktiskt Apoteketet varit öppet -.- och då kunde jag fått mina jälva näs droppar!! och jag nu är jag hungrig så jag kunde också ha köpt KEBAP! men Svergie suger balle.. så vad ska man göra åt saken? 

- Jag har varit sjuk nu sen förra veckan Torsdag jag blir inte bättre, så fort jag känner mig bättre blir jag genast sämre igen, jag förstår inte? vad är det för fel på mig nu när jag inte blir bra!? Snart har jag varit sjuk i 8 dagar, Fy fan vad min näsa snorar, det var inte såhär när jag blev sjuk. Men idag kom allt snor, tack - It's sucks.

Måste tilllägga, börja inte jobba på Arlanda flygplats. Dom betalar ut lönen när DOM vill, inte när den ska vara utbetalad. Det är väldigt många som inte fått sin lön. Men vissa företag på Arlanda verkar tycka att det är okej. Men inte när dom får anmälningar. Hmm.. jag undrar hur många dagar det tar tills lönen kommer. Sug på den ni hihi.


Åh, Tyson luktar skit, blir nog en dusch för honom om några timmar. Luktar även små hundar illa som stora? haha. Tack för att du pruttade Tyson, det luktar verkligen så gott. Luktar Fan värre än om jag skulle prutta. HE..HE.

Slänger upp lite bilder i nästa inlägg. Puss!

:)

God dagens, hann aldrig blogga imorse. Har varit hos Britt-inger idag. Känndes jätte bra som vanligt. Ett stort tack till henne! Jag har fått mer ont i halsen än vad jag hade innan, hoppas inte att det är någon halsfluss eller virus i halsen, jag brukar vara ganska duktig på att få sånt. Mindre bra.  Nu har jag lovat mig själv att inte få mer frånvaro, eftersom nu har det varit ganska mycket som hänt, och jag har verkligen inte orkat ta tag i skolan. Visst det drabbar bara mig själv ingen annan, men nu ska jag skärpa mig! :)

Ska ta mig något att äta nu, uppdaterar sen! Puss



Juste har glömt att berätta om min röking! berättar det sen!

090917

Jag kommer från:  Svergie & Vietnam
Jag heter: Nathalie Stephanie Nguyen
När fyller du år? 21 december
Tycker du om någon just nu? ja, min bebis 
Om sex månader:  Mars
Gröna eller röda äppeln: inget av dom 
Vem ringer du när du är arg/ledsen? sanne och bebis
Vilken tid gick du upp idag? 13.00
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? nej
Hur svarar du i telefon? aa, vad?
Vad ska du göra imorgon? gå till läkaren
Var vill du bo när du blir stor? jag vet inte
Är det okej att gråta? självklart
När grät du senast? i tisdags
Vilken årstid tycker du bäst om? sommaren 
Skulle du göra om du vann en miljon? dragit från Svergie
Bär du glasögon eller linser? nä
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
Har du piercing? 4 st
Har du tatuering? 12st
Vill du gifta dig? ja
Vill du ha barn? 1
Är du bra på att laga mat? brukar inte laga mat
Hur vig är du? inte alls
Tror du på ett liv efter döden? nä
Bor dina föräldrar tillsammans?
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniksa
Vilken ögonfärg har du?  bruna
Vilka hårfärger har du haft?  svart, brunt, ljust
Har du någon gång gråtit dig till sömns? ja, vem har inte det?
Senaste låt du hörde? pitbull - i know you want me
Brukar du bädda sängen? aldrig
Har du kysst någon den sista veckan? ja
Vem kramade du senast? älskling
Var du glad igår? nej
Sminkar du dig? ibland

090916

God afton allesamans!
Idag har jag och älskling bara packat våra saker, har inte hunnit med så mycket mer än det. Vi har bara tagit det lugnt idag, min lärare ringde och väckte mig på morgnen, så vi pratade en stund om allt. Har jätte ont i kroppen, och mår psykist dåligt. Jag hoppas på att jag kommer få möljigheten att välja bort några ämnen faktiskt. För att jag orkar verkligen inte så mycket mer numera.

Jag vill köpa 2 jätte fina kattungar som jag sett på internet, så sjukt fina! Man blir ju så jälva kär när man ser sånna småttingar, hehe.

Men nu ska jag sova är jätte trött, har ingen energi kvar längre.

Hörs imorn Pussisar!


god kväll! 090916

Tjena alla!

Har inte hunnit uppdatera, har haft mycket att göra idag.. packat mer saker osv.
Ska titta på efterlyst nu. Uppdaterar efter det om vad som hänt under dagen.

Puss

02.23

                             

                              

                              Du är det finaste jag har, och jag låter dig aldrig glida ur mina händer.

                             
                                   Det är du & jag mot allt nu älskling, ingenting kan stoppa oss.
                                                            Tillsamans klarar vi allt.
                            
                              

                                                                    Ana behebak elbi.

02.08

Åh, vad skönt att skriva av sig när det gäller stora feta idioter som dig!
Tack till mina fina vänner som finns där, mina närmaste fina! Jag behöver verkligen inte fler än dom jag har, vad ska man med " oärliga " personer till(?) Ja, det förblir en gåta..
-Sanne, tack finaste du! Jag älskar dig<3

Nu ska vi sova, en ny dag imorgon - sorligt nog.
Puss alla!


                                           Glöm dina beskymmer - för imorgon kommer det nya.

090915

Då var allt packat .. nu är det slut och jag hat fått ta emot för mycket skit av dig. Även älskling har fått mer eller mindre skit av dig. Att du inte skäms över allt du sagt! Fy fan säger jag bara. Men nu får du stå ditt kast och ta konsekvenerna din handikappade idiot pussy! Allt är MITT, inte DITT. Du kan fan drömma om att jag kommer att lämna kvar något, som du tror är ditt. För ditt är det fan inte någonstans. Hur kan du sova om nätterna? hur kan du leva med dig själv? hur kan du se oss i ögonen utan att skämmas? hur kan du förvänta dig att vi ska hjälpa dig? Vi kommer aldrig mer ställa upp för dig igen, det ska du ha jävligt klart för dig! För det du gjorde mot oss idag, det var droppen! - verkligen. Nu står du helt själv utan någon kunskap om detta samhälle, du är beroende av andra. Nu får du hitta någon annan att vara beroende av. Du ska vara jävligt tacksam för ALLT vi gjort. Men du har ingen aning om vad ordet " tacksam " innebär, för hade du vetat det så skulle du aldrig behandlat oss som du gjort nu. DU har alltid varit såhär;

- förstört för alla andra
- sett ner på oss
- varit en bitter fitta
- förstört semestrar
- tryckt ner oss
- sagt elaka saker
- aldrig bett oss om ursäkt för ditt beteende
- aldrig visat tecken på någon slags uppskattning
- aldrig hjälpt till med nödvändiga saker
- aldrig förstått hur man mår

- Listan kan göras lång.


Jag vill bryta mig in i din hjärna för att se hur du tänker, hur du ser på saker och ting. Vad som är rätt och fel! okej, det finns inget som är rätt och fel alltid, men att du har något vett i ditt huvud. Men under en flera års period så har jag märkt att i ditt huvud finns det inte så mycket vett, för så som du beter dig finns det fan inte ord för. Jag är så less på att höra ditt skrik, dina elaka ord som sårar, som sätter sig djupt in i själen. Jag har aldrig fått höra en ursäkt från dig när du gjort fel, ALDRIG. Du har fått mitt att gråta så jälva många gånger, men du har aldrig visat att du brytt dig, du har aldrig tröstat mig om jag varit ledsen, du har aldrig frågat MIG hur jag MÅR. Du kanske har problem med att visa känslor? men snälla du, jag är av ditt kött och blod. Ska det vara så jälva svårt att ställa en så jälva enkel fråga? För dig är det tydligen " jätte svårt " . Men som sagt du har gjort ditt val, användt dig av orden du sa, och det finns inte mycket att göra nu. Så nu tycker jag att du ska dra åt helvette och köra upp något där det inte längre syns!


090915 - 22.09

God kväll suckers!

Nu var det droppen för mig, dra åt helvette din jälva horunge! DU ÄR INGENTING FÖR MIG! jag tycker så äckligt synd om dig, för du har du ingen, ABSOLUT INGEN! vad ska du göra nu? va? ingen hjläp längre, lycka till med ditt liv & prova att hjälpa dig själv. Vilket inte kommer gå för du är så jälva handikappad, du är som ett jälva barn. DRA ÅT HELVETTE DIN JÄLVA IDIOT!

Vad fan har jag gjort dig för att förtjäna detta, va? Fy fan för dig säger jag bara.

Just nu vill jag bara bli frisk så att jag kan gå till skolan, men tyvärr måste jag vara hemma ett par dagar till och sånt i livet just nu..

Nu ska jag packa
hejdå

mumma






13.26

Tio första
- Första bästa kompis:
Rafael, tror jag(?)
- Första bil: Har inte hat någon
- Första kärlek:  kommer ej ihåg
- Första husdjur: enkatt
- Första semester: grekland
- Första jobb: På Jalla
- Första köpta skiva: vet inte?
- Första piercing: öronen, 3månader gammal

Nio sista
- Sista alkoholdrycken:
  Strawberry daquiri - Lime shots - någon vodka speical by' Tommy
- Sista bilfärden: länge sen
- Sista filmen du såg: Saw 5.
- Sista ringda telefonsamtal: Sanne
- Sista bubbelbadet: länge sen
- Sista spelade CD:  lyssnar inte på CD
- Sista gången du grät: igår
- Sista måltiden: pizza, men den behöll jag inte länge.. fuck influensa!!

Åtta har du någonsin
- Dejtat en av dina bästa kompisar:
nej
- Blivit arresterad: nej
- Blivit kär vid första ögonkastet: aa
- Varit på tv: nej
- Fått ditt hjärta krossat: ja
- Busringt till någon: såklart!

Sju saker du har på dig
- 1.
trosor
- 2. armband
- 3. adidas tröja
- 4. förlovnings ringen
- 5. naken
- 6. naken
- 7. naken

sex saker du har gjort i dag
- 1.
åkt buss till akademiska
- 2. Sovit
- 3. ätit
- 4. kissat
- 5. tittat på tv
- 6. skickat sms

Fem favoritsaker
- 1.
Turkiet
- 2. älskling
- 3. telefonen
- 4. datorn
- 5. pengar

Tre val
- 1. Tacos eller pizza: pizza
- 2. Öl eller vin: ingen av dom
- 3. Idol eller Let´s Dance: ingen av dom

Två saker att göra innan du dör
- 1.
Gå ut skolan
- 2. Jobbat uromlands!

En sak du ångrar
- 1. att jag träffade dig

090915

Hejsan allihopa!

Kom precis hem från sjukhuset, mådde inget vidare eftersom jag slutat behålla maten jag äter -.- . Men jag kunde ta det lungt eftersom det är p.g.a influensan. Nu ska jag vila hörs sen!

Puss

090914

God kväll, lite sen uppdatering - men bättre sent än aldrig! :)

Har bara legat i sängen och segat med älsklingen, vi tittade på " Svenska Hollywood fruar " haha komiskt program! Åt grönsaker med dip mumma! inte för att jag kände någon smak direkt men sånt är livet. Febern vägrar fortfarande gå ner, en aning irriterande faktiskt. Hoppas på att bli frisk snart, verkligen! Trött på att ligga hemma och vara värsta sjuklingen! Hostan är det värsta, låter som en gamlig.. kan knappt prata heller pga av det.

Tyson bet även sönder sitt koppel, trevlig överaskning på morgonen när man vaknat! fy fan, jävla hund!



 En av dom " svenska hollywood fruarna " Anna Anka -den mest irriterande också.

Hörs imorgon sötnosar! puss puss

19.30

Har precis ätit middag med älskling och varit ute och rastat Tyson. Nu ska jag och älskling ta ett bad.
Uppdaterar sen lovers.

 underbart.

paradis

Jag har insett att min senaste kyss: var bäst.
Jag pratar: lagomt snabbt
Jag avskyr när folk: sura bitter fittor
Min bästa vän är: sanne
Min första vän heter: Rafael
Kärlek är: underbart
När jag borstar tänderna: tittar jag på mig själv i spegeln
När jag lagar mat: älskling som lagar mat..
Jag tänder på: fina ögon

Jag är rädd för: att gå ut ensam, efter att jag tittat på " efterlyst " * tror att någon ska döda mig * haha
Den värsta känslan är: att bli sårad
Den bästa känslan är: att vara glad
Jag är bäst på: äta & sova
Jag är sämst på: vara engagerad i skolan
Om jag va ett djur skulle jag vara: katt
Min mobiltelefon är: kastar jag i marken när jag blir arg
När jag vaknar på morgonen: kissar jag 
Just nu tänker jag på att: sluta hosta
bebisar är:  söta!

                              
                                                                  5/8-19/8 2009
                            

                                                    Snart är vi tillbaka i vårat fina paradis.
                                                           

090914

Kan verkligen inte sova, vaknade för 30minuter sen. Min hals som är jobbig som gör att det inte går att sova, älskling gjorde te till mig, men det hjälpte inte idag, en aning irrierande! Ingen skola idag heller förren jag är helt frisk, ni vill väll inte att jag ska smitta er med svininfluensa? som jag gjorde med älskling, han blev smittad på några timmar, kul om jag skulle kommit till klassen endå :) . elakt va? hihi. Näe, men så taskig skulle jag aldrig vara! eller jo, mot en viss stalker i klassen!

Och jag har glömt att säga grattis till Pernilla som fyllde 19 år i onsdags! Grattis i efterskott till dig min söta beg! Hoppas du hade en jätte bra födelsedag! i love you!

ska försöka sova.. hostan har lugnat ner sig lite, uppdaterar senare!
puss puss



22.57

God kväll allihopa!

Haydar - mitt hjärta, mitt allt, mitt liv, min soulmate, min man. Det finns inga ord för hur mycket jag älskar dig, Snart har det gått 9 månader sen det blev du & jag, och det har varit de bästa månaderna i hela mitt liv. Ett liv utan dig kan jag inte tänka mig, det är du & jag mot allt! Framtiden är vår älskling.


Alltså, vet du vad? jag har tappat min respekt för dig helt, för nu är du ingen alls för mig. Jag var din lilla prinsessa men inte längre. Jag är så trött på att bara få skit av dig, att aldrig få någon uppmuntran om att jag gjort något bra. Det enda du gör att du tynger ner mina axlar med skit, bara mer och mer skit för varje dag som går. Jag förstår mig inte på dig längre, hur fan skulle du klara dig om inte jag fanns här, va? vem fan skulle hjälpa dig med allt jag/vi gjort? Vilka var det som ordnade alla möbler, elektronik, heminredning? Vilka var det som tog alla samtal? Vilka var det som RINGDE alla samtal? Vilka var det som ordnade leveranser? Vilka var det som möblerade upp en hel lägenhet på några timmar? Vilka packade upp alla saker som var kvar? Jo, det var VI, inte fan var det du som gjorde ett jälva skit! Det är vi som skött hela den här processen i flera månader. Vad har du gjort? INGENTING. Bara suttit och gett oss skit och skrikit, är detta tacken för allt vi gjort för dig? Om det är så, kan du fan dra åt helvette som du brukar be oss att göra. För du vet att när jag drar, så har du ingen som kan hjläpa dig på det sättet jag hjälpt dig. Vad ska du göra då? du kan inte göra ett piss ska du veta! Jag tycker att du borde visa respekt för oss, för det vi gjort. Men du förstår ingenting, du bryr dig inte.  Jag är så arg, jag gråter om nätterna pga av all skit jag får, jag vill inte gråta längre. Men vad fan ska jag göra? Du fattar inte att du inte kan hålla på såhär längre, jälva idiot. Jag/vi har tagit för mycket skit av dig nu, och nu är det slut på de, för nästa gång du öppnar din mun igen för att bara kasta skit på oss, kommer du få dubbelt så mycket skit tillbaka. Be mig dra åt helvette, skrik på mig, be mig ta mina saker och dra. För nästa gång du gör såhär, ber jag dig dra åt helvette, och sen kommer du inte se mig mer igen.

 idiot..

<3


Nyår 2007

Sanne - nyår 2007

Sanne igen - nyår 2007

Jag - nyår 2007

Sannes hand och smirren! nyår 2007

Gammal bild haha - hos mig 2007.

Tack för att du finns, och att vi hittade tillbaka till varandra igen. Min bästa vän som jag litar på till 100%. Du vet att jag finns för dig, du kan alltid komma till mig om det händer något, du kan dyka upp hos mig mitt i natten, jag ställer upp med öppna armar, tack jag älskar dig sanne.

färg!

Funderar på hur jag ska göra med mitt hår (hjälp?!) . Ska jag färga det svart igen? Choklad brunt? Mörk brunt? eller ljusa upp det mer än vad det är nu(?)

Denna bild är 1månad gammal, det är min nuvarande ljusa färg.


Med svart hår, bilden är ca 2 år gammal.
    Vilken hårfärg tycker ni? :) kommentera=)

18.07

Sådär nu kom det upp lite bilder! enjoy them! mer bilder komma senare ikväll.


Bilder 2008.

Grekland - Kreta 2008

Kreta 2008.

Kreta " rosa stranden " 2008.

Kreta - jag & Yael 2008.

Någon grekisk pub - Peter - David - Jag 2008.

Helen och Jag - kreta 2008.

Yael - Helen - Jag - Linda 'at Helens hotell, kreta 2008.

En bar i kreta 2008.


En mycket trevlig resa! =)

17.40

Har piggnat till lite mer nu, men det är inte alls bra :( fy fan för influensa, har tappat smaklökarna nu med.
I dont feel any taste!!
Sandra är också sjuk nu, krya på dig! Faktiskt så förstår jag mig inte på vissa människor(?) Att man kan sjunka så lågt ner till botten, att ni tappat era ansikten framför oss! Skäms på er, väx upp fan. Tro inte att det är vi som har fel, tvinga oss aldrig mer att erkänna något för att ni ska må bra. För nästa gång är det vi som kommer att tvinga er att erkänna att det var ni som gjorde fel, nu är det vi som kommer trampa er på fötterna, precis som ni gjorde med oss.

Lägger upp bilderna om en stund suckers!

kisses.

090913 - 14.18

God morgon!
Har städat mitt rum lite granna, städade det jag orkade. Är sämre i halsen nu mer ont i öronen :/ känns inte så bra, jag som trodde att jag skulle bli bättre. Orkar verkligen inte vara sjuk.

Skriver mer senare, måste sova mår skit dåligt.

Puss

Fortsättning på bilder 2007



Turkiet Green garden Alanya 2007, jag och katt bebis.

Lillebror goes under the world Alanya 2007.

Turkiet Alanya, Green garden 2007. Jag & snorungen.

Från " röda borgen " Alanya 2007.

Turkiet - Mamma 2007.

Turkiet - mamma och jag 2007.

Turkiet - Pappa - Talip - Jag 2007.

Fortsätting på resten av åren och bilder kommer imorn. Nu ska jag lägga mig i sängen med min habibi! planerar på att sova snart, mitt huvud orkar inte så mycket mer, hoppas DU har en trevlig kväll/ natt.. haha ;).

Godnatt sötisar & sov gott allihopa för det ska jag göra nu =) PUSS PUSS!

Gamla bilder 2005 & 2006.

Grekland 05, någon båtresa .. mumma! titta bläckfisk bebies liksom!
 
Liten plutt på resturangen 2005.

Grekland 2006 - jag & mamma på någon bar

Jag och lillebror på hotellet 2006.


23.01

Världens sötaste pitbull var förbi här söta Akilles =) satt i mitt knä och pussade på mig, tihi! =)

Vilken skadeglädje jag har.. som sagt ;
SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA .. verkligen.
Tänk ett steg före nästa gång du gör något. Nästa gång gör du nog det.

Har faktiskt inte så mycket att säga för tillfället, är så sjukt trött sitter här bara och degar, dricker citron vatten.. älskling sa att man " kissar ut bakterierna i kroppen då " men det verkar inte hjälpa så mycket, har väldigt ont i halskörtlarna längst upp vid halsen, eller hur man nu ska förklara & även lock i öronen hela tiden :/ . Känns ju inte så himla bra, vill bara bli frisk! orkar verkligen inte ligga inne hela tiden.

Min bränna försvinner sakta bort, så deprimerande att bo i detta land! Ogillar verkligen Sverige, längtar tills vi flyttar härifrån, ifrån alla människor. Inte alla med dom flesta kan man nog säga. Finns fakiskt inte så mycket att leva för i detta skadade land! Men så är det bara.





Mina tattueringar by Hector



                                                                    

1. Ett fint motiv jag tyckte om.
2. Mina bröderns namn + ett hjärta med ros i.
3. " N " för Nathalie mitt namn.
4. Kina tecknet står för " kärlek "
5. Katt tassarna, min första tatto i Alanya 2007.
6. Tila Tequila inspererade stjärnorna 2009.
7. Stjärnorna på höften ville jag ha för att det var fint 2008.
8. Stjärnorna på benet 2009.
9. " Life goes on "på armen, syns inte så bra på sista bilden.
10. Har även vingar på ryggen, den bilden kommer upp senare! =)
                                                                                                     


:)


Brun & fin var man här :)


090912

Idag är det kultarnatten, man får gå runt i Uppsala stad och titta runt. Handlar om olika kulturer o.s.v. men det är även mycket uppträdanden och sådant! Men även mycket fest runt omkring detta, i stadsparken är det fullgång för alla "fjortisar" haha. För mig är kultarnatten ingenting som jag tycker är speciellt så jag förstår inte varför man ska behöva festa, det är väll precis som en vanlig helgdag, eller? jag stannar iallafall hemma och vilar eftersom jag fortfarande är sjuk med denna jäkla svininfluensa, men ni alla får ha det så roligt ikväll med Kulturnatten, hehe. Sedan så dricker jag knappt, senast jag drack var på utomlandsresan i Augusti och innan det var det 8 månader sen jag hade druckit haha *duktig*. Nästa gång jag dricker blir nästa år, Älskling och jag har lovat Tommy att inte dricka förren nästa år när vi kommer ner igen =) .. ett undantag är väll studenten kanske.. HEHE.


SOMMAREN 2007? slutet av 9an tror jag..


19.48



Så himla sjukt att en 9åring blev rånad & knivhotad! Hon blev rånad på " pokemonkort ", dom skar henne på tummen och höll kniven mot hennes hals och sparkade även ner henne på marken.
Det är små barn, snälla dom ska sitta och leka i sandlådan eller något, inte gå RUNT MED KNIVAR! Vilken uppfostran de 3 små 10åriga pojkarna måste ha..

090912

God dag!

Vad roligt att få veta att det bara finns EN INFLUENSA och det är svininfluensan, roligt att veta att man ligger hemma med svininfluensa, som tur är att jag inte har någon annan sjukdom bakomliggande. Att jag är helt frisk! Då blir det inte lika illa för mig, fastän min feber inte vägrar gå ner, bara med alvedonen så går den ner lite grann men inte alls mycket! ÄT INTE GRIS -o(

Idag har jag bara legat i sängen, orkar inte ta mig upp alls! ska nog gå och äta något snart, är hungrig. Men men som sagt vi hörs senare ikväll!

PUSS PUSS

GODNATT!

har så ont överallt.. fyfan säger jag bara.

ska sova som jag gjort halva dagen.. godnatt allihopa & sov så gott!
vi hörs imorn! pusspuss


             

         
                  Slänger in lite gamla bilder från grekland förra året!

090911

Där var bilderna på lägenheten, jätte mysig! och passar oss perfekt, ligger i perfekt läge & är nära hotellet på vi bodde på i somras " Hotell Panorama " som var 4 stjärnigt, men borde varit 3stjäringt om ens det! Och det är så centralt! så underbart!

Kontraktet skickas tillbaka på måndag, därefter betalar vi handpenningen sedan är den vår!! WOHO! 29/6 - 5/9 2010! åh, vad vi längtar! Det är inte ens 1år lvar tills vi åker, bara tiden kunde gå snabbare..


Vill bara tillägga att jag är så SJUKT JÄLVA TRÖTT på vissa personen här, inga namn nämnda men visa lite RESPEKT va fan? Vissa människor har verkligen ingen skam i kroppen och skäms inte ett enda jävla skit! och dom bara fortsätter och fortsätter, så som du själv vill bli behandlad, behandla dina vänner på samma sätt! NI har sjunkit så jälva långt ner för mig, ni är inte ens som smutsten under mina skor, inte ens 50öre värda! Att ni går runt och hittar på saker som det inte finns någon SANNING I, alltså jag förstår verkligen inte det. När ni ser att det var vi som talade sanning hela tiden, uffff vad det kommer svida i era öron och ögon!! det är NI som kommer få skämmas denna gång och be OSS om ursäkt! för så som ni fått oss att lida.. kommer ni att få lida snart, tro det eller ej! Ni KAN GÄRNA KYSSA VÅRA FÖTTER.. haha snart så.

- Jag är så trött på alla idioter&skadade människor just nu, har haft för många sånna runt omkring mig, faktiskt.


18.23

Tänkte visa bilder på lägenheten vi kommer att hyra i sommar!

                        stora garderoben

                         badrummet

                  Hallen + liten garderob

           Stora sovrummet med dubbel sängen

                             Köket

                      Köket igen

           Finns även 2 bäddsoffor i köket

                  Liten den av balkong + Poolen

                        Stor och rymlig balkong

                            Utsidan från lägenheterna

14.18

Jag behöver inte ha mest vänner, jag har dom som jag behöver och står mig närmast!
Jag kan göra precis vad jag vill, och ingen ska kunna trampa ner mig/ oss.
Livet leker'

Jag förstår mig faktiskt inte på FOLK här, det enda NI verkar bry er om är andra privat personers LIV! varför kan ni inte sköta erat egna liv och sedan skita i alla andras? det skulle vara så mycket bättre för ER och dom andra som ni trampar ner på. Vad är det som är så spännande med att veta saker om andra? när inte ens 95% är sant av det som sägs? Den ena pratar till den andra, den andra överdriver saken lite mer sedan får den tredje reda på det, och sen går det runt som en karusell. Seriöst, vart finns eran RESPEKT? Så länge personen är nöjd med sitt liv, vilka är ni som ska komma och lägga er i den personens liv? Ni är absolut ingeting värt, ni är som små råttor som letar efter nya hål.. Ni kommer aldrig komma någonstans i livet, faktiskt! Så jälva tragiskt att det finns så patetiska människor som er!
ni vet väll att om fel person får reda på det ni håller på med så kommer det vara ni som blir TRAMPADE I ANSIKTET.

Kände bara att jag behövde skriva av mig, när jag fick höra en del av en vän idag.

Uppdaterar senare om jag inte sover! måste leta efter min telefon också som ligger någonstans här hemma, hörs sen!

Puss!


?

GOD MORGON!

Min inluensa är inte alls bättre, är fortfarnade sjukt trött och orkar inte göra ett piss! Är sjukt röksugen, men har inte rökt sen onsdags kväll, försöker sluta. Men tror inte att det bara går att " sluta " sådär, det är som en slags sysselsättning, får köpa en sån där sak från apotekets reklam, som ersätter en ciggarett! :) Min feber går inte heller ner, så jobbigt att man inte får gå ut.. men sånt är livet faktiskt, HOPPAS att det är en vanlig influensa och inte SVININFLUENSAN!!


090911

hallå där!

Vaknade upp med värsta halsont igår morgon, fyfan säger jag bara. Gick aldrig till skolan eftersom att jag inte mådde bra, senare blev allt bara värre.. fick feber, ont i hela kroppen, svullen hals, nästätta, torrhosta, ont i öronen, mådde väldigt illa. Mådde bättre efter en lite stund när jag fick i mig en macka! Jag har svininluensan eller en vanlig influensa, sjukt jobbigt. Får inte gå ut på 5-7 dagar, beroende på hur snabbt jag blir frisk, men även om jag blir frisk så kan det sitta i kroppen efteråt.

Har bara sovit hela tiden och gråter hela tiden för jag har så ont i kroppen, knappt varit uppe! Kan inte sova nu hellet har jätte ont i gomen i munnen och det gör inte saken bättre.
Tror att jag smittat älskling med svininfluensa eller vanlig influensa.. ajdå!

Jag lever iallafall.. nu måste jag lägga mig ner annars ramlar jag ihop!

Puss puss



                 

            

                  Ta oss tillbaka till värmen.. vill inte vara sjuk!

090908

Hola!
Sitter här hemma vid datorn, ska väll ut strax på ballen med älskling och röka en ciggarett! Sedan ska vi äta något antar jag. Har bara varit i skolan idag, tråkig dag. Helt slappt knappt några lektioner skit skönt för oss!
Sandra satt och torskade på FARMVILLE.. likaså Sanja haha, väldigt tråkigt spel! :D

Uppdaterar mera ikväll :)


090908

Lovar du att vara ärlig? Mm
Var det där ärligt? uff, ja!
Du heter: Nathalie Stephanie Nguyen
Smeknamn: Nattah, Lii, mongo
Låt som när du är ledsen sörjer till? öh, ingen?
Beroende av: min älskling & datorn :$
Vem behöver du mest just nu:  Massage av bebis
Vad tror folk om dig? BITCH
Stämmer det? nej, lär känna mig :)
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt långa hår.
Vad säger du för att imponera på någon? inget
Hur imponerar man på dig? med donken
Brukar du skratta för dig själv? ja, om jag tänker på något roligt, haha.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?  från sandra  Vad lugn Tyson har blivit
Var bor du? Uppsala, TYVÄRR!
Trivs du där: Öh nej! flyttar till Turkiet om 1år eller mer.
Äger du några converse: ALDRIG
Sprit, cider, vin eller öl: Cider!
Brukar du bli för full: nää
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk mot något: idioter...
Har du haft sex idag: nej
Nästa mål i ditt liv: Gå ut skolan
Hur svarar du i mobilen: " AAA? " " AA, VAD VILL DU? " eller " hallå vad? "
Vem ringde du senast? Lollo
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Kom till " M " dörren Lollo
Antal timmar sömn inatt: 6
Sov du ensam: Nä, med älskling
Brukar du komma i tid: Typ
När mår du bra: När jag inte är i Svergie.
När blev du fotad senast: Idag
Hur känner du dig nu: Hungrig
Vanligaste färg på dina kläder: Olika
Vad tycker du om fötter: Små
Är du smart: Nää verkligen inte
Är du aktiv i skolan: haha nej..
Vad saknar du: Tyson
Är du blyg?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Javisst
Har du spytt offentligt: Aaa
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Snurra snorren
Är du nöjd med ditt liv: Perfekt.
Är du bortskämd: Ja
Vad gör du i morgon: Skola
Vad är det värsta du vet? Blinda personer som bajsar innan jag ska in i toaletten
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Ingen koll alls
Vad behöver du just nu? Toaletten
Vad längtar du till? Tills 29e juni 2010.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Aa
Vad använder du för shampoo? Loreal
En speciell dag du minns:
Hur gammal är du: 17
Tycker du om någon just nu: Japp min älskling
Om fem månader: Går jag fortfarande i skolan
Vilken tid gick du upp idag: 06.25
Har du strumpor på dig nu: Mmm
Vad ska du göra ikväll: Sova
Är det okej att gråta: självklart
När grät du senast: 2 dagar sen
Laddar du ner musik och film från Internet: musik!
Har du piercing:
4st
Har du tattueringar: Ja, 12 st :)
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: ja
Solar du ofta: Bara utomlands
Vilken är din favoritglass: Daim
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: Nä, har aldrig haft problem med tänderna
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Bruna med lite grönt i
Röker du: Ja, men ska sluta! älsling & jag har lovat Tommy ;)
Hur ofta tränar/motionerar du: Öh aldrig, äter istället
Senaste låt du hörde: Pitbull- I know you want me

090907

tjena bloggen! :D

Idag har jag varit i skolan, as tråkigt! haha. Orkade inte gå på sista lektion så jag och Sandra satte upp på dörren " lektionen inställd, jobba på egen hand ", Sandra skrev med vänster hand så läraren inte skulle komma på oss :). Han fatta säkert att det var vi haha, skönt att slippa en onödig lektion iallafall! :D

Har glada nyheter också! Älskling och jag fick klartecken av Henric att vi fått hyra lägenheten i Alanya! 29e Juni tills den 5e September! WOHO! Längtar jätte mycket! 2 månader och 2 veckor i vårat älskade PARADIS! Nu ska kontrakt skickas från honom och vi ska besvara det sen är det klart! Sedan fattas bara 1000 kr i Handpennig! Bra pris för det, än dom andra som tar handpenning och att man inte får tillbaka den, jävligt lurigt! Vi kommer att betala 6000kr/ månaden, ink. el och vatten! 200m till stranden och 400m till shopping och nöjen! Och sist men inte minst nära till vårat kära HAWAI BISTRO! som älskling har stora planer för :) men det är en hemlighet, det återkommer vi med om några månader!

Men nu ska vi krypa ner till sängs eftersom vi varit ute med Tyson precis, ska titta lite på tv och sedan sova! Upp tidigt till skolan som vanligt.

Puss puss & sov gott alla! 


 

                                    

                                                                     Mert & Mesut på bardisken
                                    

                                                     MmMmMmm.. Tommy´s Strawberry daquris
                                     
                                                                       Tommy the bartender
                                    
                                            Tommy´s´Lime Shots, MmMmm.. älskling & jag saknar dom!
                                    
                                                                                    <3
                                     
                                                                    Baby & jag innan utgång! :)

090905

Jag vill skriva så jävla mycket men kan inte, inte här, inte när folk kan använda saker emot mig.
Jag vill kunna sluta tänka så mycket, jag vill sluta tänka sådär mycket så att jag mår dåligt.


090905

hej :)

Jag är så trött på allt, alla idioter som finns. Idag har jag inte gjort så mycket älskling jobbar tills imorgon klockan 7 :/, och är hemma runt 8 någon gång. Får sova ensam inatt.. it suck´s! får ha min fina Tyson bredvid mig istället! Aria & Selvi var förbi en stund och gick för 30 minuter sen, skönt att träffa dom och prata massor!

Vad finns det mer att säga? Jo jag går hos Britt-inget igen! så underbart skönt, att få prata ut med henne, hon har alltid vart den bästa att prata med! trivs så bra med henne, verkligen. tack till dig!
Jag har så sjukt tråkigt, sitter och äter godis väntar på att tiden ska gå snabbare för en natt cigg mitt i natten med Aria och rasta Tyson en sista gång på hans bajsrunda. Hatar att gå ut själv när det är mörkt!

Jag saknar Alanya så sjukt mycket! jag vill bara tillbaka nu nu nu! Där hör jag och älskling hemma. Om mindre en 1år flyttar vi dit! Eller efter att bebis tagit studenten, eftersom att jag tar studenten före honom!

Jag vill ha en B*** :(

tacl för idag :) puss!


 vi saknar er!

090905

hallå där! :)

Har inte hunnit blogga, sorry! Har bara varit i skolan, hemma och sovit :). Ska även börja med arbeterna som jag missade i 2an i svenska B, det är ett måste men jag orkar INTE! Idag har jag bara hunnit vakna och gått upp till Gränby centrum med bror och älskling, köpte godis osv :) .

hörs senare!

090901

hejsan ;)

Glömde uppdatera igår hade så sjukt ont i magen! har det fortfarande. Men som sagt igår gick jag och älskling till närakuten, skulle titta till min mage, det visade sig att jag hade urinvägsinfektion igen, roligt va?
sedan fick jgag recept och fick gå hem, men jag tror inte att det bara är urinvägsinfektionen som spökar, jag tror att det är något annat som är i farten!

Gick inte till skolan idag heller, hade as ont i magen. Men bebis och jag åkte iväg till huddinge för att prata med en kvinna om att hyra deras lägenhet i alanya nästa sommar 2010 :) . Vi ska nog ta den om vi inte hittar någon annan, skickade iväg några mail nyss och väntar på svar. 29/5 - 29/8 är det spikat :) dagen efter min student!
Men nu ska jag vila lite trött! , saknar min lilla Tyson som är hos Linda och ska sova där!

puss puss :)



                                   
                                    
                                   

                               ALANYA 09! ÅH, LÄNGTAR TILLS NÄSTA ÅR! 3 MÅNADER I PARADISET!

RSS 2.0